FEM ve Anafen'den TEOG'da büyük başarı

FEM ve Anafen

Kırıkkale Fem Dershanesi ve Anafen Dershanesi, TEOG`da büyük bir başarı elde etti. FEM Dershanesi Müdürü Hüseyin Karadağ, yaptığı açıklamada 2014-2015 yılı TEOG sınavları birinci basamak sonuçlarına göre dört öğrencilerinin tam puan aldığını söyledi.

BAŞARILI EĞİTİM

Karadağ, "Dershanelerin çok tartışıldığı günümüzde böyle bir başarı dershanelerin niteliğini ortaya koymuştur. Anafen ve Fem Dershaneleri`nin Kırıkkale’de ortaya koyduğu bu başarı bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Sevgi Çiçeği Anafen ve Fem Dershaneleri fen liseleri, Anadolu liseleri ve özel okullara hazırlıkta sürekli özgün uygulamaların, yeni ve farklı anlayışların öncüsüdür.”dedi.

YÖN VERMEKTEDİR

Karadağ, “Sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğu anlayışıyla hareket eden genç ve dinamik öğretmen kadrosuna sahip dershanemiz, eğitimi her türlü ticari kaygıdan uzak tutarak Kırıkkale`ye renk katmakta ve yön vermektedir. Bu özveriyle uygulanan programın doğal neticesi olarak da Anafen ve Fem öğrencileri, gerek bireysel Türkiye derecelerinde gerekse toplu kazandırma oranlarında her zaman bir adım önde olmuşlardır. Bu başarıda okul öğretmenlerimizin de emeğini unutmamak gerekir. Öğrencilerimizin bu anlamlı başarısında emeği geçen anne baba, öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının daimi olmasını temenni ederiz." diye konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti